Waar we voor staan

Een bewuste levensstijl er op nahouden, is helemaal van deze tijd. Je hoeft geen christen te zijn om je kids in een bakfiets naar de gemengde school op de hoek te brengen. Of ze het belang van respect voor ouderen of andersdenkenden voor te houden. Maar wat is nu het verschil? Het leven voelt nu vaak als een optelsom van lossen onderdelen (gezin, kerk, samenleving), terwijl we snakken naar een geïntegreerde, verdiepende manier van zijn. Veel christenouders (vrouwen én mannen) zijn op zoek naar een bezielde, bewuste manier van leven. Anders dan onze ouders moeten we het meer in ons eentje doen: want onze buren geloven niet en ook in de familie- en vriendenkring is het niet meer vanzelfsprekend dat je je kinderen het geloof bij wil brengen.
Daarom is er nu Jente.

Jente laat zien dat een christelijke opvoeding veel kleuren kent. Of je jezelf nu protestant noemt of christen of evangelisch, uiteindelijk gaat het er om dat wij in Jente het verlangen delen om ons kind een stevige basis mee te geven: een levenshuis wat op de rots is gebouwd.

Wij hopen dat elke uitgave die we gaan maken voelt als een cadeautje. Voor jezelf, maar ook om zelf weer uit te delen. Deel je tijd, deel de handige tips en deel wat je leest uit in gesprekken met mensen om je heen. We hopen bij te dragen aan een positieve kijk op je gezin en opvoeding. Zoals onze pay-off het zegt: geloof, gezin, geniet!

We hopen je natuurlijk als lezer te mogen begroeten, want je snapt het: zonder abonnees geen blad. Interesse? Klik hier

Bovenal wensen wij, de redactie van Jente, jou toe dat je bemoedigd wordt dat het niet alleen van jou afhangt of je opvoeding slaagt. Jente betekent genade. God is er zelf bij! Wij hopen dat die wetenschap je bijblijft, ook na het lezen van dit magazine.